Pojdi na glavno vsebino
Moj izbor

Fotografski natečaj Koščki raja s Tržiškega

Predstavite se širši javnosti in sodelujte na fotografskem natečaju Koščki raja s Tržiškega, ki bo potekal v letu 2022 in se potegujte za bogate nagrade. Nagrajene fotografije bodo krasile tudi koledar za leto 2023.

Fotografije morajo prikazovati vsebino, ki ustreza posameznemu mesecu. Natečaj se bo zaključil 15. oktobra 2022, fotografije za aktualni mesec pošljite do  vsakega 15. v mesecu (januarsko fotografijo do 15. januarja, februarsko do 15. februarja ...) na elektronski naslov informacije@trzic.si. V primeru, da je fotografija prevelika jo pošljite preko posredovalnikov Wetransfer ali Smash.

Vsak mesec bo komisija Službe turizem Tržič izbrala fotografije, ki bodo predstavljene v občinskem glasilu Tržičan, na socialnih omrežjih Visit Tržič in na jumbo plakatnih mestih, ki so namenjena za promocijo destinacije.

Ob koncu leta bodo izbrane fotografije sestavile stenski koledar za leto 2023, ki ga bo mogoče kupiti v TPIC Tržič. Avtorji izbranih fotografij bodo prejeli bogate nagrade. Najboljša fotografija bo krasila naslovnico koledarja, avtor pa bo zanjo prejel 500,00 EUR.

Fotografski natečaj traja od 1. 1. 2022 do 15. 10. 2022. Z nagradami, ki bodo predstavljene mesečno, bo nagrajenih najmanj 13 nagrajencev.

Pravila fotografskega natečaja Koščki raja s Tržiškega

V bližini poteka:

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...