Pojdi na glavno vsebino
Moj izbor

Jadralno padalski klub Kriška gora

Mnogi ljubitelji narave z občudovanjem zrejo v nebo, na katerem ure in ure jadrajo zmajarji in jadralni padalci. Skrite želje po letenju pa ne poskušajte uresničiti sami, ampak se dogovorite z izkušenimi in licenciranimi piloti jadralnega padala, ki so usposobljeni za tandemske polete. Na Tržiškem so združeni v Jadralno padalskem klubu Kriška gora.

Zrak, veter in ptice nas kar kličejo

Klub jadralnih padalcev JPK Kriška gora se ponaša z skoraj tridesetletno tradicijo. Člane druži skupna želja po letenju in preživljanje prostega časa na svežem zraku v objemu narave. V okviru kluba deluje tudi šola jadralnega padalstva, ki je primerna tako za mlade nadobudneže kot za malo starejše navdušence, ki imajo radi pridih adrenalina. 

Z razvojem opreme je nastala nova veja tega športa, ki se imenuje Hike&Fly (hodi&leti) in je kot nalašč za tržiške hribe in gore. Tako se lahko na avanturo odpravimo z nahrbtnikom, ki ni težji od desetih kilogramov, a nam vseeno omogoča precej daljši domet.  

Odkrijte svoj košček neba in poletite z nami

V družbi izkušenih in licenciranih pilotov tandemskega jadralnega padala lahko uresničite skrito željo po letenju. Potrebujete le kanček poguma in nekaj osnovne pohodniške opreme in že ste nared za nepozabno izkušnjo. Če pa ste pripravljeni sodelovati pri nošenju opreme na izbrano vzletišče vam ponujajo tudi posebni Hike&Fly aranžma.

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...