Pojdi na glavno vsebino
Moj izbor

Trans Julius - gorsko kolesarske avanture

Ekipa Trans Julius organizira vodene gorsko kolesarske ture po tržiških enoslednicah, ki jih začinimo z okusnimi kulinaričnimi postanki na tržiških planinah pod vrhovi Karavank. Lokalni gorsko kolesarski vodniki so usposobljeni tudi za učenje novih spretnosti in veščin, razkazali pa vam bodo tudi najlepše kotičke neokrnjene narave najdaljše gorske verige v Sloveniji.

Gorsko kolesarske ture oblikujemo po vaši meri glede na razpoložljivi čas (poldnevne, enodnevne, večdnevne ture), zahtevnost (XC, enduro - flow ali tehnično zahtevne enoslednice) in vrsto gorskega kolesa, s katerim želite raziskovati zmajevo gnezdo pod Karavankami.

V naši družbi uživajo družine, začetniki ali izkušeni gorski kolesarji v manjših skupinah pod vodstvom lokalnih vodnikov ekipe Trans Julius. Za tiste, ki si želite več časa preživeti na spustih po enoslednicah ali družine, v katerih mlajši člani obvladujejo spust, težje pa premagujejo vzpone, organiziramo tudi prevoz z našo štirikolesno gospodično TJ Lady.

Pri izbiri tur lahko izbirate:

  • gorsko kolesarjenje v disciplinah cross-country in enduro (flow ali tehnično zahtevne enoslednice) in učenje novih spretnosti in veščin na kolesu;
  • individualne ali skupinske vodene ture, samovodene ture (s pomočjo programa in gpx sledi);
  • poldnevne, enodnevne ali večdnevne vodene ture;
  • povezovalne ture z drugimi kraji na območju Karavank, na katerih boste spoznali tudi daljinsko turnokolesarsko pot Trans Karavanke.

Pri vseh vodenih turah vključujemo tudi obisk priznanih ponudnikov lokalne kulinarike, ki vam ne bodo samo povrnili porabljene energije, temveč vas navdušili, da se ponovno vrnete v zmajevo gnezdo po energijski odmerek svežega zraka in dobrega počutja.

Pri vodenih turah omogočamo tudi servis in pranje kolesa.

Primeren čas za vodene ture je v času, ko ni snega - običajno od zgodnje pomladi do pozne jeseni.

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...