Pojdi na glavno vsebino
Moj izbor

Apartma Zelena oaza Slovenija***

Moderno in prostorno stanovanje z galerijo, na gozdnem obrobju je obdano z drevesi in travniki. Ponuja čudovit razgled na okoliško podeželje, Kranj in deloma tudi Alpe.

Apartma Zelena oaza Slovenije je lociran na mirni, idilični lokaciji, ki je tudi dobro izhodišče za raznovrstne izlete in aktivnosti po okoliških hribih in planinah. Skozi gozd, ki se razprostira za namestitvijo, poteka peš pot do Lovske koče na Zgornjem Vetrnu, Koče v Gozdu in Koče na Kriški gori. Primeren je tako za sproščujoč, kot tudi za aktiven dopust.

Nastanitev

Nudi udobje za namestitev 6 oseb. Apartma ima prostorno kuhinjo, jedilnico in dnevni del s kaminom, dve ločeni sobi z zakonsko posteljo, galerijo z zakonsko posteljo, kopalnico s kopalno kadjo in WCjem, pralnico z WCjem ter teraso.

Dodatna ponudba

V namestitvi je na voljo brezplačni brezžični internet (Wi-Fi), prav tako pametni televizor. Apartma vključuje otroško opremo (posteljica z vključenim delom za previjanje, kahla, naprava za pripravo dojenčkove hrane, igrače, zapora za stopnice). Posebno mesto zaseda galerija z mini knjižnico in gugalnikom, ki služi kot prostor za sproščanje.

Kapacitete 1/6

  • soba z zakonsko posteljo 2/2
  • galerija z zakonsko posteljo 1/2

Rezervacije in plačilo so možni izključno preko portala Airbnb.

Opombe

V nastanitvi govorijo slovenski, angleški in nemški jezik. Hišni ljubljenčki so ob predhodnem dogovoru dobrodošli.

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...