Pojdi na glavno vsebino
Moj izbor

Hotel Sluga****

Pri vstopu v staro mestno jedro Tržiča se nahaja Hotel Sluga - odlično izhodišče za obisk turističnih znamenitosti ter pohodniških in kolesarskih poti v Tržiču in okolici.

Hotel Sluga, je prenovljen namestitveni objekt v Tržiču, v neposredni bližini mestnega jedra in avtobusne postaje. Mimo njega poteka planinska pot Via Alpina. Hotel s štirimi zvezdicami ima lastno parkirišče, dostop za invalide, finsko savno in idilično vinsko klet za zaključene družbe. Prijetne in udobne sobe imajo zanimiva (tržiška) imena, ki poudarjajo lokacijo: Bornov tunel, Zavrovt, Dovžanova soteska, Mošenik …

Sobe

V 11 sobah z dodatnimi ležišči in apartmaju lahko prespi 32 oseb. Sobi v mansardi sta klimatizirani. Družine lahko prespijo v družinski sobi z otroško posteljico. Vse sobe imajo kopalnico, trezor, pisalno mizo, satelitsko TV, minibar. Apartma ima zakonsko posteljo in dve dodatni ležišči, kuhinjsko nišo, kopalnico ter veliko teraso.

Dodatna ponudba

Hotel je prilagojen invalidom (dvigalo), ima lastno parkirišče in shrambo za kolesa, ki si jih je možno tudi izposoditi. Povsod v hotelu je na voljo brezžični internet. Gostje imajo možnost izposoje kopalnih plaščev in copat in za doplačilo možnost uporabe finske savne. V poletni sezoni lahko brezplačno obiščejo Gorenjsko plažo. Zaključene skupine (nad 20 oseb) se lahko družijo v vinski kleti hotela.

Kulinarična ponudba

Samopostrežni zajtrk

Za zaključene družbe (nad 20 ljudi) po predhodni najavi pripravijo praznovanja (poroke, obletnice, rojsnte dneve, birme, krsti ...) z jedmi po želji.

Kapacitete

Sobe 8/2, 1/5, 1/1

APP 1/2+2

Delovni čas recepcije

vsak dan od 6.00 do 12.00 in od 14.00 do 17.00, po telefonu 24/7

Opombe

Hišni ljubljenčki niso dovoljeni.

Govorijo angleško in nemško.

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...