Pojdi na glavno vsebino
Moj izbor

Prenočišča Brodar

Sredi idiličnega starega mestnega jedra Tržiča se nahajajo lepo urejene sobe s kopalnico, kabelsko televizijo in brezplačnim brezžičnim internetom, ki so, tako kot Mestna kavarna pod njimi v lasti družine Brodar.

Le streljaj stran se nahaja Tržiški muzej, ki predstavlja nekoč izjemno močno razvite obrti, ki so dajale kruh številnim Tržičanom. Prostore ima v nekdanji Pollakovi barvarni in usnjarni v starem fužinsko-obrtniškem delu Tržiča ob še ohranjenih vodnih rakah. Posebno zanimiv je prikaz čevljarstva in obuvanja in pa prikaz smučarske tradicije.

Okolica Tržiča ponuja tudi številne možnosti za aktivnosti v naravi. Gozdovi in hribi vabijo h kolesarjenju, pohodništvu ter nabiranju gozdnih sadežev. Pozimi sta priljubljeni dejavnosti turno smučanje in sankanje. Nekaj kilometrov severno od naselja Tržič, prav v osrčju Karavank leži Dovžanova soteska; divji tok Tržiške Bistrice že tisočletja dolbe globoko sotesko in ob tem razkriva kamnine, ki pričajo o dolgi in zanimivi geološki zgodovini.

Sobe

1 soba s štirimi ležišči in kopalnico

Dodatna ponudba

brezžični internet in kabelska televizija

Kulinarična ponudba

Nudijo zajtrk, Mestna kavarna pa je znana tudi po slastnih sladicah, ki jih pečejo sami.

Kapacitete

4 ležišča

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...