Pojdi na glavno vsebino
Moj izbor

Vila Sofia****

Vila Sofia 4* se nahaja tik ob vstopu v samo zgodovinsko mestno jedro Tržiča, ki leži v samem osrčju Karavank. Ljubitelji neokrnjene narave, pohodništva, planinarjenja, gorskega kolesarjenja boste že po nekaj korakih stran od vsakdanjega vrveža.

Vabijo vas pohodniška pot Karavanke (Karavanke Trail), Dobrča, Kofce, Korošica, Kriška gora, planine pod Košuto, Zelenica, …
Nikar ne spreglejte tržiškega bisera Dovžanove soteske, ki jo je izdolbla hudourniška reka Tržiška Bistrica.
V poletnih mesecih ste vabljeni na prijetno osvežitev na Gorenjsko plažo.
Raziskovalce ostalih krajev pa vabijo slovenski biseri Bled, Bohinj, Kranjska Gora …

V neposredni bližini so zdravstveni dom, pošta, market, Kurnikova hiša in Muzej.

Vila Sofia 4* je popolnoma prenovljen objekt z novo opremljenimi desetimi sobami, enim apartmajem z veliko teraso in skupno 33 ležišči. Vsaka soba ima brezplačen WiFi, TV z ravnim ekranom, mini bar, sef, mizico in fotelje za počitek, lastno kopalnico s prho ter sušilec za lase.
Dostop je možen z ulice oziroma parkirišča. Gibalno oviranim osebam je do recepcije, restavracije ter v prvo in drugo nadstropje omogočen dostop z dvigalom.

SOBE

•    1 apartma z zunanjo teraso za dve osebi in možnostjo dodatnih ležišč, 20 m2;
•    1 enoposteljna soba;
•    8 dvoposteljnih sob z možnostjo dodatnih ležišč;
•    1 štiriposteljna soba z možnostjo dodatnih ležišč.
Avtomatski check-in 24/7

kULINARIČNA PONUDBA

Priporočamo zajtrk v Mestni kavarni Tržič (100 m) v starem mestnem jedru od 8.00 do 10.00. Za zajtrk se naročite do 15. ure prejšnjega dne. Cena zajtrka ni vključena v nočitev.

Vabljeni tudi v našo družinsko Pizzerijo pod Gradom, kjer že od leta 1988 pico pečemo v pravi krušni peči. Ljubiteljem zrezkov ponujamo okusen dunajski zrezek, ljubiteljem jedi na žlico pa enkraten golaž z govejim mesom in pasulj. Tudi okusni solatni krožniki in solate so pri nas v stalni ponudbi sveže zelenjave.

Opombe

Hišni ljubljenčki niso dovoljeni. 

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...