Pojdi na glavno vsebino
Moj izbor

Gorenjska plaža

Gorenjska plaža je sodoben bazenski kompleks, ki nudi rekreacijo in sprostitev v prijetnem naravnem okolju in je z razgledom na bližnje hribe kot nalašč za umik od razgibanega in hitrega vrveža vsakdana.

Nahaja se na vhodu v mesto Tržič, neposredno ob izvozu z magistralne ceste, ki vodi proti Ljubelju. V neposredni bližini je na voljo tudi dovolj brezplačnih parkirnih mest.

Kompleks se ponaša z dvema bazenoma, ki obsegata skoraj 1.000 m2 vodnih površin in sta primerna za otroke in odrasle vseh starostnih skupin. Bazeni so polnjeni z naravno pitno vodo, ki se ogreva s pomočjo solarnih panelov. Povprečno voda doseže temperaturo 26°C.

Dodatno sprostitev in igrivost v vodi je z divjo reko in masažnimi stoli poskrbljeno v polkrogih, bolj športnim plavalcem je namenjen 50 m bazen, malim nadebudnežem pa je namenjen manjši, okrogel bazen, globine od 15 do 65 cm. Za zabavo izven bazena je poskrbljeno na ladji »Fletnci«.

Od ponedeljka do petka se lahko razgibate že med 7. in 8.30 uro, ko so bazeni namenjeni jutranji rekreaciji. Posebno doživetje je večerno kopanje, ki vam je na voljo ob petkih in sobotah med 19. in 21. uro, saj je bazen opremljen tudi s podvodno razsvetljavo.

Ležalniki in senčniki so na voljo brezplačno, zavetje pred vročim soncem pa lahko poiščete tudi pod macesni.

Za lačne in žejne poskrbijo v bližnjem gostinskem lokalu Firbc' okn.

Aktualne informacije o Gorenjski plaži najdete na Facebooku cenik vstopnic pa na spletni strani Komunale Tržič.

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...