Pojdi na glavno vsebino
Moj izbor

Dostop do Tržiča

Čeprav Tržič leži v osrčju Karavank, je lahko dostopen. Z osebnim avtomobilom se v manj kot desetih minutah pripeljemo z gorenjske avtoceste od odcepa Podtabor, blizu pa je tudi Letališče Jožeta Pučnika Ljubljana in železniška postaja.

Tržič na karti Slovenije

TRAJNOSTNA MOBILNOST JE NAŠA PRIHODNOST

V Tržič z avtobusom

Redne avtobusne linije večkrat dnevno povezujejo Tržič s Kranjem, Radovljico in Ljubljano.

Vozni red avtobusov

V Tržič z vlakom

Najbližji železniški postaji sta v Kranju in v Radovljici, od koder se do Tržiča lahko pripeljemo z avtobusom v pol ure.

Vozni red vlakov

V Tržič z avtomobilom

Iz Ljubljane

Iz Ljubljane zavijemo na gorenjsko avtocesto, ki pelje proti predoru Karavanke. Na razcepu Podtabor zavijemo na glavno cesto, ki pelje proti Ljubelju. Po petih kilometrih pred bencinsko črpalko zavijemo desno. Vozimo mimo policijske postaje in Gorenjske plaže in po dobrem kilometru pripeljemo v mesto Tržič.

Pot Ljubljana-Tržič na Google Maps

Z Bleda

Z Bleda sledimo tablam za avtocesto. V križišču v Lescah peljemo naravnost, v krožišču pa izberemo drugi izvoz. Zapeljemo na uvoz v smeri Ljubljana. Po 12 kilometrih na razcepu Podtabor zavijemo na glavno cesto, ki pelje proti Ljubelju. Po petih kilometrih pred bencinsko črpalko zavijemo desno. Vozimo mimo policijske postaje in Gorenjske plaže in po dobrem kilometru pripeljemo v mesto Tržič.

Pot Bled-Tržič na Google Maps

V Tržič z letalom

Tržič je od letališča Jožeta Pučnika Ljubljana oddaljen skromnih 26 kilometrov oz. 20 minut vožnje z osebnim avtomobilom. Drugo najbližje letališče je v 46 kilometrov oddaljenem Celovcu.

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...