Pojdi na glavno vsebino
Moj izbor

Odkrij košček raja na dveh kolesih

Tu je pravi raj za kolesarje, saj vam zelena destinacija Slovenije ponuja raznovrstne možnosti in težavnostne poti, od tistih za rekreativce do tistih zahtevnejših, pri katerih vam poide sapa. Lahko se podaš po poljskih poteh, vendar se na Tržiškem teren prej ko slej postavi pokonci.

Za kolesarske družinice:
Za vas bo idealna okolica Tržiča s Kriškim poljem in prostranstvi Udin Boršta, pa tudi dolini Tržiške Bistrice in Mošenika. Pot do Jelendola, skozi Dovžanovo sotesko in ob potoku Stegovniku, se konča s čudovitim slapom. Lep cilj je tudi razcepljeni Tominčev slap na Belem potoku v Podljubeljski dolini.

Za izkušene jedce strmin:
Navdušile vas bodo pobočja Košute, Dobrče, Kriške gore in Begunjščice. S kolesom lahko pridete do večine planšarij in planinskih koč. Razgibani tereni z dih jemajočimi strminami poskrbijo za užitke, ki jih poznajo samo gorski kolesarji. Nagrajeni boste s čudovitimi razgledi in divjimi spusti.

Za BMX letalce:
Vaše mesto je v Dirt parku Divjina. Tu se od sreče orosi oko še tako prekaljenemu BMX tekmovalcu. Čudoviti gozdni park je za svoja tekmovanja izbral tudi Red Bull. Tu ni gravitacije in če do sedaj niste verjeli v čudeže, jih boste tam videli v živo. Torej, s kom greste kolesarit na Tržiško?

Kolesarske poti

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...