Pojdi na glavno vsebino
Moj izbor

Gorenjsko kolesarsko omrežje

Gorenjska kolesarska mreža je skrbno izdelan preplet povezav na področju Gorenjske in nekaterih njej sosednjih občin. Mreža cest primernih za kolesarjenje ponuja edinstveno priložnost za popotovanja od kraja do kraja, odkrivanje znamenitosti na poti in srečanje z lokalnim prebivalstvom.

Gorenjska kolesarska mreža je skrbno izdelan preplet povezav na področju Gorenjske in nekaterih njej sosednjih občin. Mreža cest primernih za kolesarjenje ponuja edinstveno priložnost za popotovanja od kraja do kraja, odkrivanje znamenitosti na poti in srečanje z lokalnim prebivalstvom. Prav vsak od vas lahko najde sebi primerno in ustrezno traso, kjer boste na svoj način doživel širše območje Gorenjske.

Gorenjsko kolesarsko omrežje je zasnovala ekipa strokovnjakov z namenom, da ljudem na preprost, pregleden in uporaben način ponudijo informacije v obliki opisa, zemljevida in digitalne poti.

Tržič je kot destinaciija pridobila naziv "kolesarjem prijazni ponudnik", ki ga na osnovi mednarodno uveljavljenih standardov podeljuje gospodarsko interesno Združenje za pohodništvo in kolesarjenje.

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...