Pojdi na glavno vsebino
Moj izbor

Apartmaji Tabor***

Če iščete miren in udoben kraj za enodneven oddih na poti ali za preživljanje aktivnih počitnic na svežem zraku, so apartmaji Tabor kot nalašč za vas.

Nad restavracijo Tabor v Podbrezjah, tik ob avtocesti Ljubljana – Karavanke (Avstrija) sta urejeni 2 sobi in 3 apartmaji s 14 ležišči, v katerih vam nudijo prenočišče z zajtrkom.

Vsi apartmaji in sobe so opremljeni s televizijo in lastno kopalnico s tušem, trije apartmaji tudi z lastno kuhinjo. Poleg udobne in sodobne opreme vam v vseh sobah omogočajo tudi brezplačen Wi-Fi.

V neposredni bližini restavracije Tabor si lahko privoščite sprehod do Tabora in ogled cerkve Žalostne Matere Božje ali pa obiščete katero izmed ekoloških kmetij.

Podbrezje ležijo le nekaj minut vožnje od Kranja in Radovljice, zgodovinskih mest z bogato turistično ponudbo; od Bleda, ki je s svojim jezerom, otokom s cerkvico in z gradom zagotovo eden najbolj slikovitih krajev v Evropi; od Tržiča, nekdanjega industrijskega središča v naročju gora, ki je zaradi Dovžanove soteske pravi raj za ljubitelje mineralov in fosilov. Kraj leži tik ob avtocesti, zato je nenazadnje tudi prestolnica Slovenije – Ljubljana na dosegu roke.

Poleg zgodovinskih krajev vam lahko ponudijo tudi sproščujoče izlete v neokrnjeno naravo in naslednje aktivnosti: lov, ribolov, rafting, (gorsko) kolesarjenje, vzpon do katere izmed številnih planinskih koč in planšarij, obisk adrenalinskega parka na Ljubelju … Na Gorenjskem ni nobena želja neuresničljiva!

Kapacitete

  • 2 dvoposteljni sobi,
  • 3 apartmaji (2/3, 1/4)

Dodatna ponudba

  • brezplačne brezžični internet,
  • vrt,
  • organizacija izletov.

Kulinarična ponudba

Proti doplačilu vam je na voljo tudi zajtrk. Pod apartmaji je restavracija, kjer pripravljajo morsko hrano., na voljo pa je tudi nekaj mesnih dobrot.

Opombe

Govorijo angleško, nemško, srbsko in hrvaško.

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...