Pojdi na glavno vsebino
Moj izbor

Apartma Pr Brus***

Apartma Pr Brus se nahaja v Dolini, v neposredni bližini veličastne Dovžanove soteske. Obdan je z neokrnjeno naravo, gozdovi in travniki in ponuja odlične možnosti za oddih, sprostitev in užitek.

Apartma Pr Brus se nahaja v gorski vasici Dolina v osrčju Karavank. Odmaknjena lega in odsotnost vrveža vsakdanjega sveta ustvarjata idilično okolje za sprostitev in aktiven dopust. Zvok reke, vonj gozda in razgled na Dovžanovo sotesko omogoča prenovo in kvaliteten počitek, bližina hribov pa ponuja možnosti za aktivni turizem. Tržiške gore so prepletene s potmi za pohodnike in turiste, greben Košute pa predstavlja celoletni izziv za alpiniste. Pod apartmajem se razteza Dovžanova soteska, ki poleg slikovitih geoloških pojavov ponuja kopanje v kristalno čisti Tržiški Bistrici in plezanje v bližnjih plezališčih in balvaniščih.

V Apartmaju je 6 ležišč. Večina pohištva je domače izdelave, narejena iz lokalnega lesa. V skupnosti Pr Brus stremimo k zgodbi sobivanja z naravo.

Dodatne informacije

  • sobe: štirisobni apartma s prostorno kuhinjo in dnevno sobo
  • dodatna ponudba: vrt, izposoja plezalne opreme, možnost plezalnih in pohodnih tur z IFMGA gorskim vodnikom
  • kulinarična ponudba: /
  • kapacitete: 6 ležišč
  • opombe (dostop za invalide, hišni ljubljenčki …): dostop za invalide ni možen, hišni ljubljenčki so dovoljeni po dogovoru
  • možnost plačila s kartico (DA ali NE): kartično plačilo ni možno
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...