Pojdi na glavno vsebino
Moj izbor

Glamping Ekološka kmetija Šlibar

Glamping na ekološki kmetiji Šlibar ponuja namestitev v prijetnih lesenih hiškah, v urejenem kmečkem okolju, obdanem s travniki, sadovnjakom, polji, domačimi živalmi. Je prostor nepozabnih počitnic za vse, ki iščejo udobje, zdravo hrano in podeželsko okolje.

Lokacija Glampinga Šlibar je v središču starega dela vasi, vsako jutro in čez dan se slišijo zvonovi iz bližnje cerkve. Na kmetiji je vsak dan živo, saj se opravljajo različna dela, gostje pa si lahko ogledajo domače živali v ogradah ob glamping hišicah. Pridelujejo raznolike pridelke od zelenjave do žita iz katerega sami delajo moko, testenine, sadne sokove, pečejo kruh… Posebnost eko kmetije Šlibar je v temu, da varijo svoje pivo. Vse pridelke lahko kupite kar v njihovi trgovinici.

Omogočajo bivanje v prijetnih lesenih glamping hišicah postavljenih v sadovnjaku ob kmetiji. Obisk priporočajo vsem, ki si želijo oddiha na podeželju, kjer otroci uživajo v spoznavanju domačih živali (race, pujski, koze, krave ...), gostom pa nudijo ekološko hrano in številne aktivnosti.

Nudijo vam zasebno leseno glamping hiško, za par ali za družino. V hiški je spalnica oziroma dve sobi za spanje v družinski hiški. V otroški sobi so 2 do 4 ležišča za otroke. Vse hiške so opremljene s klima napravo. Vsaki hiški pripada zasebna kopalnica, ki je 1-3 minute hoje stran od hiške. Pole sklopa zasebnih kopalnic je tudi prostor za pomivanje posode. Vsaka hiška ima tudi manjši kuhinjski kotiček s hladilnikom in kuhalnikom, tako da si lahko pripravite obroke in v njih uživate na zasebni zunanji terasi z mizo in klopjo. Na voljo vam je tudi skupna zunanja kuhinja z malo večjo kapaciteto kuhanja, z dogovorom se bo našel čas v njej tudi samo za vašo družino.

Tržič z okolico nudi številne raznolike pohodniške in kolesarske izlete. Priporočamo obisk Dovžanove soteske, pohodniške izlete na okoliške hribe npr. Kofce, Kriška gora, Prevala, ki so primerni tudi za družine in nudijo lepe razglede na okolico.

Dodatna ponudba

V sklopu glampinga je na voljo tudi manjši naravni bazen s kristalno čisto vodo, brez dodanih kemikalij, kjer se v poletnih mesecih otroci radi ohladijo.

Kulinarična ponudba

V ceni najema glamping hišice je vključen tudi odličen ekološki zajtrk večinoma iz pridelkov njihove kmetije.

Kapacitete:

  • 5 manjših hišk (v vsaki dvojna postelja za 2 osebi, z možnostjo dodatnih ležišč za 2 otroka),
  • 2 družinski hiški (v vsaki dvojna postelja za 2 osebi + do 4 osebe v otroški sobi).
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...