Pojdi na glavno vsebino
Moj izbor

Glamping Ekološka kmetija Šlibar

Glamping na ekološki kmetiji Šlibar ponuja namestitev v prijetnih lesenih hiškah, v urejenem kmečkem okolju, obdanem s travniki, sadovnjakom, polji, domačimi živalmi. Je prostor nepozabnih počitnic za vse, ki iščejo udobje, zdravo hrano in podeželsko okolje.

Ekološka kmetija Šlibar je družinska kmetija z domačimi živalmi, njivami in sadovnjaki. Na sonaraven način pridelujejo različna žita, zelenjavo, sadje in predelajo v končne izdelke. Posebnost je, da imajo svojo pivo, prvo ekološko pridelano pivo v Sloveniji, ki ga z veseljem ponudijo gostom. Poleg čudovitega okolja nudijo tudi zdravo in okusno ekološko hrano – zajtrk je vključen v ponudbo, ekološke izdelke pa vam lahko izbirate tudi v ekološki Trgovin'ci.

Lesene hiške so nameščene na čudoviti lokaciji v okolici Tržiča, ki poleg miru, ponujajo tudi lep pogled na okoliške gore. Manjše hiške imajo en notranji prostor z dvojno posteljo, manjšo sedežno in pisalno površino. Za manjše družine se lahko dodata še do dve dodatni ležišči. Dve večji družinski hiški imata poleg večje sobe za starše tudi manjšo sobico za spanje tudi do štirih otrok. Pred hiško je prostor za kuhanjez osnovno opremo in zunanjo teraso z mizo, stoli, ležalniki. Vsaka hiška ima tudi svojo, kopalnico, ki je oddaljena od hiške od 2 do 5 minut hoje. Možna je souparaba žara. 

Tudi za otroke je odlično poskrbljeno - veliko je prostora za igro s preprostimi igrali, lahko pa se zabavajo z opazovanjem domačih živali, ki se pasejo na pašnikih okrog glampinga.
Bližnja okolica ponuja vrsto aktivnosti kot sta pohodništvo, planinarjenje in kolesarjenje.

Dodatna ponudba

V vsaki hiški je brezžični in žični internet, sprehod po kmetiji in okolici, domače živali, sveže ekološko sadje in zelenjava, ki si jo lahko naberete tudi sami

Kulinarična ponudba

Raznolik ekološki zajtrk je vključen v ceno. Žejo si lahko potešite z domačimi sokovi in njihovim ekološkim pivom.

Kapacitete:

5 manjših hišk (v vsaki dvojna postelja za 2 osebi, z možnostjo dodatnih ležišč za 2 otroka)

2 družinski hiški (v vsaki dvojna postelja za 2 osebi + do 4 osebe v otroški sobi)

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...