Pojdi na glavno vsebino
Moj izbor

Poletna torkanja

Zajemite poletje z veliko žlico. Razvajajte svoje brbončice in ušesa v starem mestnem jedru Tržiča.

Poletna torkanja so namenjena Tržičanom z izbranim okusom in tujim obiskovalcem, ki spoznavajo našo čudovito destinacijo. Okušajte dobrote »Iz tržiških piskrov«, ki vam jih bodo postregli domači gostinci, zavrtite se ob melodijah znanih glasbenih izvajalcev in predvsem užijte čarobne poletne večere v Tržiču. 

VSTOP JE PROST.

5. julij 2022
Poletna torkanja bo z glasbenim nastopom kot prva otvorila vokalna skupina Jazzva, ki na svoji poti raziskovanja človeškega glasu pišejo nove zgodbe, iščejo harmonije in se igrajo z različnimi barvami in učinki.  

19. julij 2022
Za odlično glasbo bo tokrat poskrbel kantavtor Adi SmolarNjegov repertoar obsega avtorske pesmi, teksti pa so razpoznavni predvsem po življenjskih vsebinah.

26. julij 2022
Severa in Gal Gjurin, brat in sestra skupaj nastopata od svojih rosnih let do danes. V njunem preigravanju melodij se odraža dolgo poznanstvo, družinska vez in očitna povezanost, ki vedno znova kujejo nove ideje, melodije in zvoke. Na poletnih torkanjih bosta nastopila ob spremljavi kolektiva izvrstnih glasbenikov.

9. avgust 2022
V ritme funka, bluesa, fusiona in rocka vas bodo na zadnjem Poletnem torkanju popeljali člani skupine King Foo. 

V času prireditev bo med 16. in 01. uro popolna zapora Trga svobode, in sicer od križišča Trga svobode in Balosa do križišča Trga svobode in Partizanske ulice.

Datum naslednje prireditve

torek, 5. julij 2022 - torek, 9. avgust 2022

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...