Pojdi na glavno vsebino
Moj izbor

Apartmaji Štorman***

Na začetku vasi Lom pod Storžičem, stran od cestnega vrveža, leži turistična kmetija Štorman, ki ima prečudovit razgled na okoliške hribe. Kmetija nudi nastanitev v apartmajih in sobah, ter ima na voljo večji sodobno opremljen prostor za akitvno skupinsko delo. Možna je tudi uporaba finske ali bio savne.

Kmetija z okolico omogoča aktivno preživljanje časa in je dobro izhodišče za dnevne izlete po Gorenjski in Sloveniji. Okoliški gozdovi in hribi v poletnem času omogočajo aktivno gorsko kolesarjenje, pohodništvo in gobarjenje med tem ko je pozimi možna odlična turna smuka, smučarsko pohodništvo in sankanje. Aktivni prosti plezalci se lahko preizkusijo v urejenih plezalnih stenah v Dovžanovi soteski ali pa v stenah okoliških vrhov.

Bližnje mesto Tržič je poznano predvsem po izdelavi usnja in obutve in je izhodišče za vstop v 3 čudovite doline. Podljubeljska dolina v smeri proti prelazu Ljubelj, je znana po Bornovih poteh in rudnikih živega srebra, Jelendolska dolina poznana po fosilih svetovno znane Dovžanove soteske in Lomska dolina poznana po predelavi lesa.

Nastanitve

Apartma za 4 osebe (2 + 2 - zeleni in rdeči apartma)
Nudi udobje za namestitev 4 oseb. Apartma ima popolnoma opremljeno kuhinjo (hladilnik, indukcijska plošča, pečica, pomivalni stroj), dnevni prostor z LED TV in sofo, ki jo je možno spremeniti v posteljo za 2 osebi, ločeno spalnico z zakonsko posteljo za 2 osebi in kopalnico z WC. Zelen apartma ima veliko teraso, rdeči apartma pa velik balkon.

Soba v mansardi za 2 osebi
Nudi osnovno udobje za namestitev 2 oseb. Postelji sta skupaj , lahko pa se tudi ločita. Soba se nahaja v podstrešnem delu. Pristop po strmih stopnicah. Kopalnica s tušem in WC se nahajata eno nadstropje nižje in sta namenjena izključno za uporabnike sobe. V poletnem času za hlajenje služi prenosna klimatska naprava.

Klasična soba za 2 osebi (odprta od maja do konca septembra)
Soba ima zakonsko posteljo. Nahaja se v pritličju glavnega objekta. Sobi pripada kopalnica s tušem in WC.

Dodatna ponudba

Brezžični internet je brezplačen in dostopen v vseh objektih, gostom je na voljo brezplačno parkiranje. Proti plačilu je možna uporaba pralnega in sušilnega stroja. V času od oktobra do aprila je gostom na voljo uporaba finska savne. V poletnem času so najmanjšim gostom na voljo igrala in trampolin. Po predhodnem dogovoru je možna izposoja koles.

Kulinarična ponudba

Po dogovoru gostom proti plačilu pripravimo zajtrk.

Kapacitete

  • 2x apartma za 4 osebe (2 + 2)
  • 1x soba v mansardi za 2 osebi
  • 1x klasična soba za 2 osebi (od maja do konca septembra)

Opombe

Dostop za invalide možen le v klasični sobi za 2 osebi.

Vredno obiska v bližini:

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...