Pojdi na glavno vsebino
Moj izbor

Bazni tabor / Base Camp***

Bazni tabor, ustvarjalnica sred' gora, v vaškem jedru ene najlepših gorenjskih vasi ponuja dvoposteljne in triposteljne sobe s kopalnico s tušem. Zajtrkujte ob dih jemajočih pogledih na Julijce s Triglavom ter na okoliške vršace Karavank in Kamniško-Savinjskih Alp!

Ob vznožju priljubljene Kriške gore vam ponujajo udobne in prijetne sobe s pogledom na bližnje gore. Bazni tabor je odlično izhodišče za dnevne pohodniške in kolesarske izlete po prelepi bližnji in daljni okolici. Zajtrkovalnica čez dan postane prijazen »čilaut« kotiček s plezalno sten'co. Ponujajo tudi oblikovanje keramike in vodene planinske izlete.

Bazni tabor: kjer imaš na dlani vso Gorenjsko!

Sobe

4 dvoposteljne in 2 triposteljne sobe. Vsaka soba (vse s pogledom na Triglav in Julijce ali na Kriško goro) ima svojo kopalnico s tušem. Večina sob ima satelitsko TV.

Dodatna ponudba

V vseh nadstropjih je na voljo brezplačen brezžični internet. Gostom je omogočeno brezplačno parkiranje. Proti plačilu so možni izposoja koles (z dostavo na izhodišče kolesarskih poti), uporaba pralnega in sušilnega stroja, tečaji oblikovanja keramike, teambuildingi, organizacija izletov (z vodenjem), …

Kulinarična ponudba

Za doplačilo dobite bogat zajtrk po želji.

Kapacitete

2x triposteljna soba

4x dvoposteljna soba

Bazni tabor hiša (ekskluzivno celotni gornji dve nadstropji in skupni prostor z opremljeno kuhinjo)

Opombe

Odlično izhodišče za vzpone na okoliške planine in hribe. Govorijo angleško, nemško in hrvaško.

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...