Pojdi na glavno vsebino
Moj izbor

Bazni tabor (B&B)***

Bazni tabor, ustvarjalnica sred' gora, v vaškem jedru ene najlepših gorenjskih vasi ponuja dvoposteljne in triposteljne sobe s kopalnico s tušem. Zajtrkujte ob dih jemajočih pogledih na Julijce s Triglavom ter na okoliške vršace Karavank in Kamniško-Savinjskih Alp!

Barbara in Boštjan vam ob vznožju priljubljene Kriške gore ponujata udobne in prijetne sobe s pogledom na gore. Bazni tabor je odlično izhodišče za dnevne izlete z avtom ali pohodniške in kolesarske izlete v prelepi okolici. V gornjem nadstropju vas čaka »čilaut« kotiček s plezalno sten'co, ki ju otroci obožujejo. Ponujata tudi keramične delavnice in vodene planinske izlete vseh vrst (izbirate lahko med 25 že pripravljenimi predlogi).

Preverite Youtube kanal Baznega tabora z idejami za izlete po Tržiškem in še dlje!

Sobe

4 dvoposteljne in 2 triposteljne sobe. Vsaka soba (vse s pogledom na Triglav in Julijce ali na Kriško goro) ima svojo kopalnico s tušem. Večina sob ima satelitsko TV.

Dodatna ponudba

Brezplačno: WI-FI in parkiranje.

Z doplačilom: izposoja MTB koles, transfer na izhodišče kolesarske poti, uporaba pralnega in sušilnega stroja, tečaji oblikovanja keramike, teambuildingi, planinsko vodenje (po Karavankah, KS Alpah in Julijcih), transferji in izleti.

Kulinarična ponudba

Za doplačilo dobite bogat zajtrk na način švedskega bifeja oziroma smorgasborda.

Kapacitete

2x triposteljna soba

4x dvoposteljna soba

Bazni tabor hiša (ekskluzivno celotni gornji dve nadstropji in skupni prostor z opremljeno kuhinjo)

Opombe

Odlično izhodišče za vzpone na okoliške planine in hribe. Govorijo angleško, nemško in hrvaško.

Dvodnevni paket Naredi nekaj zase!

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...