Pojdi na glavno vsebino
Moj izbor

Moji štruklji Deteljica

Moji Štruklji Slovenije je podjetje, kjer že preko 20 let izdelujejo lastne štruklje iz domačih, lokalnih sestavin. V štrukljarnici Moji štruklji, ki se nahaja v Trgovskem centru Deteljica, za vas pripravljajo več kot 20 vrst ročno izdelanih domačih štrukljev.

Chef Peter Vogelnik je z izdelavo štrukljev pričel v Planinskem domu na Kofcah. Sprva so planincem nudili najbolj tradicionalne štruklje, kmalu pa je recept začel izpopolnjevati in tako je nastalo že preko 60 različnih, modernih okusov štrukljev.

Kulinarična ponudba

V štrukljarnici Moji štruklji Deteljica si boste lahko privoščili preko 20 vrst tradicionalnih slovenskih in modernih štrukljev iz različnih vrst testa, s kremastimi ali klasičnimi nadevi in prelivi, ob katerih si človek oblizne vsak prst posebej. Med najbolj slastnimi štruklji, ki bodo zagotovo vznemirili vaše brbončice, boste našli:

  • štrukelj s štirimi vrstami čokolade,
  • štrukelj pistacija,
  • štrukelj gibanica in
  • jogurtov štrukelj z mangom.

Poleg štrukljev vam nudijo tudi različne malice in enolončnice, ki so pripravljene iz domačih in lokalnih sestavin.

Kapacitete

  • notranjost: do 24 oseb (4 mize za 4-6 oseb).

Dodatna ponudba

Štruklje si lahko kupite za domov. Na voljo so vsi okusi iz dnevne ponudbe, izbirate pa med pol ali celo “štruco« štruklja.

Štruklji so že kuhani na pari, torej jih pred zaužitjem samo še pogrejete. Najbolje jih je pogreti na sopari, za približno 10 minut. V hladilniku imajo rok uporabe dober teden, lahko tudi zamrznete.

Delovni čas

  • ponedeljek - sobota: 8.00 - 20.00
  • nedelja in prazniki: 10.00 - 17.00.
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...