Pojdi na glavno vsebino
Moj izbor

Glamping Mountain Fairytale (V gorski pravljici)

Z naravo obkrožen Glamping Mountain Fairy Tale ponuja edinstven umik iz vsakdana. Pravljični park je zasnovan po načelih Feng shui, kar vam da potrebno energijo in ustvarja boljše počutje v času bivanja. Lokacija glampinga je tudi odlično izhodišče za različne aktivnosti, celoten park pa je zasnovan po načelih Feng shui.

Glamping gostom nudi oddih v šestih unikatnih lesenih hiškah, ki so opremljene z vsemi potrebnimi osnovnimi elementi bivanja in vsaka sprejme do 4 goste. Zajtrk je vštet v ceno bivanja. Vsako hišico krasijo ilustracije ene od tržiških pravljic oziroma legend, po katerih so hiške tudi poimenovane. Hiške z velikimi panoramskimi okni ponujajo pogled na okoliško pokrajino. So ogrevane in izolirane ter tako primerne za bivanje čez celo leto.

Lokacija glampinga je odlično izhodišče za različne aktivnosti. V samooskrbnem vrtu si boste lahko postregli s svežo zelenjavo, zelišči in plodovi različnih sadnih dreves in jagodičevja. V glampingu se nahaja tudi recepcija, prostor z igrali za otroke ter prostor za počitek in meditacijo.

Namestitev

Gostom je na voljo šest hišk, ki so zgrajene iz lesa in drugih naravnih materialov, opremljene v minimalističnem slogu, z velikimi panoramskimi okni, ki ponujajo pogled na okoliško pokrajino. So ogrevane in izolirane ter tako primerne za bivanje čez celo leto. Sprejmejo do 4 osebe, v njej sta 2 francoski postelji, bralni kotiček z velikim oknom, čajna kuhinja s hladilnikom, osrednji prostor z jedilno mizo in kopalnica. Po potrebi lahko naročite tudi stol za hranjenje in dodatno otroško posteljico. Vse hiške so opremljene z brezplačnim WI-FI signalom. Pred hiško imajo gostje na voljo manjšo teraso.

Dodatna ponudba

Gostje v času bivanja lahko nabirajo sveže sadne plodove ter zelenjavo, saj je park v celoti zasnovan kot sadno zelenjavni vrt.

V parku se nahaja prostor za počitek, družaben prostor ter otroška igrala.

Brezžični internet je na voljo na celotni površini parka.

Gostje imajo brezplačen vstop v Tržiški muzej in v času obratovanja na letno kopališče Gorenjska plaža.

Gostom je, glede na razpoložljivost, proti doplačilu na voljo lesena kad z vročo vodo in finska savna.

Ponujajo vodene izlete, med šolskimi počitnicami priredijo delavnice za najmlajše ter v primeru lepega vremena, po dogovoru, tudi vodene vaje joge.

V sodelovanju z različnimi lokalnimi ponudniki so na voljo različne aktivnosti, kot so letenje s padalom, rafting na reki Savi, ribolovne izlete na Tržiški Bistrici…

Kulinarična ponudba

Zajtrk, ki je vključen v ceno bivanja, vam vsak dan dostavijo v namestitev. Na voljo so kontinentalni, vegetarijanski in brezglutenski zajtrki.

Proti plačilu sta, v sodelovanju z restavracijo Firb'c okn, možna tudi polpenzion ali polni penzion.

Kapacitete

Na voljo je 24 ležišč.

Opombe

Hišni ljubljenčki so dobrodošli. Invalidom je namestitev težje dostopna.

V bližini poteka:

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...