Pojdi na glavno vsebino
Moj izbor

Glamping Mountain Fairytale (V gorski pravljici)

Z naravo obkrožen Glamping Mountain Fairy Tale ponuja edinstven umik iz vsakdana. Ker je pravljični park zasnovan po načelih Feng shui, gostom da potrebno energijo in ustvarja boljše počutje v času bivanja. Glamping stoji na lokaciji, ki je odlično izhodišče za različne aktivnosti.

Glamping gostom nudi oddih v desetih unikatnih lesenih hiškah, ki so opremljene z vsemi potrebnimi osnovnimi elementi bivanja. Zajtrk je vštet v ceno bivanja. Vsako hišico krasijo ilustracije ene od tržiških pravljic oziroma legend, po katerih so hiške tudi poimenovane. 

Lokacija glampinga je odlično izhodišče za različne aktivnosti. V samooskrbnem vrtu si gosti  lahko postrežejo s svežo zelenjavo, zelišči in plodovi različnih sadnih dreves in jagodičevja. V glampingu se nahajajo tudi recepcija, prostor z igrali za otroke, prostor za druženje ter prostor za počitek in meditacijo.

Namestitev

Gostom je na voljo deset hišk, ki so zgrajene iz lesa in drugih naravnih materialov, opremljene v minimalističnem slogu, z velikimi panoramskimi okni, ki ponujajo pogled na okoliško pokrajino. So ogrevane in izolirane ter tako primerne za bivanje čez celo leto. Vsaka hiška ima svojo zasebno zunanjo leseno kad, dve hiški imata tudi notranjo finsko savno. Sprejmejo do 4 osebe, v njej sta 2 francoski postelji, bralni kotiček z velikim oknom, čajna kuhinja s hladilnikom, osrednji prostor z jedilno mizo in kopalnica. Po potrebi gosti lahko naročijo tudi stol za hranjenje in dodatno otroško posteljico. Vse hiške so opremljene z brezplačnim WI-FI signalom. Pred hiško imajo gosti na voljo manjšo teraso.

Dodatna ponudba

Gosti v času bivanja lahko nabirajo sveže sadne plodove ter zelenjavo, saj je park v celoti zasnovan kot sadno-zelenjavni vrt.

V parku se nahajajo prostor za počitek, prostor za druženje in otroška igrala.

Na celotni površini parka je na voljo brezžični internet.

Gosti imajo brezplačen vstop v Tržiški muzej in v času obratovanja na letno kopališče Gorenjska plaža.

Gostom so, glede na razpoložljivost in proti doplačilu, na voljo privatne lesene kadi z vročo vodo, finska savna ter različne masaže.

Glamping ponuja vodene izlete, v času šolskih počitnic prireja delavnice za najmlajše in v primeru lepega vremena po dogovoru organizira vodene vadbe joge.

V sodelovanju z različnimi lokalnimi ponudniki so na voljo različne aktivnosti, kot so letenje s padalom, rafting na reki Savi, ribolovni izleti na Tržiški Bistrici …

Gostom je ob doplačilu na voljo tudi polnilnica za električna vozila.

Kulinarična ponudba

Zajtrk, ki je lahko kontinentalni, vegetarijanski, veganski ali brezglutenski in je vključen v ceno bivanja, je gostom vsak dan dostavljen v namestitev.

Proti plačilu sta v sodelovanju z restavracijo Firb'c okn možna tudi polpenzion ali polni penzion.

Gostom so na voljo tudi izbrani paketi, s katerimi oddih lahko preživijo na malce drugačen način.

Kapacitete

Na voljo je 32 ležišč - rezervacija namestitve.

Opombe

Hišni ljubljenčki so dobrodošli. Invalidom je namestitev težje dostopna.

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...