Pojdi na glavno vsebino
Moj izbor

Glamping Mountain Fairytale (V gorski pravljici)

Z naravo obkrožen Glamping Mountain Fairy Tale ponuja edinstven umik iz vsakdana. Pravljični park je zasnovan po načelih Feng shui, kar vam da potrebno energijo in ustvarja boljše počutje v času bivanja. Lokacija glampinga je tudi odlično izhodišče za različne aktivnosti, celoten park pa je zasnovan po načelih Feng shui.

Glamping gostom nudi oddih v šestih unikatnih lesenih hiškah, ki so opremljene z vsemi potrebnimi osnovnimi elementi bivanja in vsaka sprejme do 4 goste. Zajtrk je vštet v ceno bivanja. Vsako hišico krasijo ilustracije ene od tržiških pravljic oziroma legend, po katerih so hiške tudi poimenovane. Hiške z velikimi panoramskimi okni ponujajo pogled na okoliško pokrajino. So ogrevane in izolirane ter tako primerne za bivanje čez celo leto.

Lokacija glampinga je odlično izhodišče za različne aktivnosti. V samooskrbnem vrtu si boste lahko postregli s svežo zelenjavo, zelišči in plodovi različnih sadnih dreves in jagodičevja. V glampingu se nahaja tudi recepcija, prostor z igrali za otroke ter prostor za počitek in meditacijo.

Namestitev

Gostom je na voljo šest hišk, ki so zgrajene iz lesa in drugih naravnih materialov, opremljene v minimalističnem slogu, z velikimi panoramskimi okni, ki ponujajo pogled na okoliško pokrajino. So ogrevane in izolirane ter tako primerne za bivanje čez celo leto. Sprejmejo do 4 osebe, v njej sta 2 francoski postelji, bralni kotiček z velikim oknom, čajna kuhinja s hladilnikom, osrednji prostor z jedilno mizo in kopalnica. Po potrebi lahko naročite tudi stol za hranjenje in dodatno otroško posteljico. Vse hiške so opremljene z brezplačnim WI-FI signalom. Pred hiško imajo gostje na voljo manjšo teraso.

Dodatna ponudba

Gostje v času bivanja lahko nabirajo sveže sadne plodove ter zelenjavo, saj je park v celoti zasnovan kot sadno zelenjavni vrt.

V parku se nahaja prostor za počitek, družaben prostor ter otroška igrala.

Brezžični internet je na voljo na celotni površini parka.

Gostje imajo brezplačen vstop v Tržiški muzej in v času obratovanja na letno kopališče Gorenjska plaža.

Gostom je, glede na razpoložljivost, proti doplačilu na voljo lesena kad z vročo vodo in finska savna.

Ponujajo vodene izlete, med šolskimi počitnicami priredijo delavnice za najmlajše ter v primeru lepega vremena, po dogovoru, tudi vodene vaje joge.

V sodelovanju z različnimi lokalnimi ponudniki so na voljo različne aktivnosti, kot so letenje s padalom, rafting na reki Savi, ribolovne izlete na Tržiški Bistrici…

Kulinarična ponudba

Zajtrk, ki je vključen v ceno bivanja, vam vsak dan dostavijo v namestitev. Na voljo so kontinentalni, vegetarijanski in brezglutenski zajtrki.

Proti plačilu sta, v sodelovanju z restavracijo Firb'c okn, možna tudi polpenzion ali polni penzion.

Kapacitete

Na voljo je 24 ležišč.

Opombe

Hišni ljubljenčki so dobrodošli. Invalidom je namestitev težje dostopna.

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...