Pojdi na glavno vsebino
Moj izbor

Dobrodošli nazaj!

Preživite aktiven družinski konec tedna na Tržiškem! Preden zapade sneg, vas pri nas čaka razkošje pohodnih in kolesarskih poti, ob snegu pa nekaj najboljših sankališč na Gorenjskem – "stari" Ljubelj, Zelenica, pod Storžičem. In zastonj izposoja sank!

Vsebina paketa

Nočitev v 2-posteljni oziroma 3-posteljni sobi z dodatnim ležiščem (z lastno kopalnico z WC-jem in balkonom s pogledom na gore), samopostrežni zajtrk, brezplačno izposojo najmanj 1 sank (za 2-posteljno sobo) in 2 sank (za 3-posteljno sobo) na dan, brezplačna Wi-Fi in parkiranje, zemljevide in napotke za pohod, turo, tek ali kolesarski izlet.

Cena za dve osebi za dve nočitvi: 155 EUR / Cena za 4-člansko družino za dve nočitvi: 220 EUR.

Opcijsko (za doplačilo in s 33 % popusta):

  • keramična delavnica z Barbaro*1,
  • 2×15 min. ali daljša terapija MyARP*2,
  • izposoja e-kolesa, tura s planinskim vodnikom, prevoz

DDV vračunan v ceno, ki velja ob najmanj dveh nočitvah. Turistična taksa 2,00 EUR oz. 1,00 EUR za otroke od 6 do 18 let na dan je vključena v ceno.

*1 Keramično delavnico vodi priznana in nagrajena keramičarka Barbara S. Podlesnik.

*2 Sistem MyARP z električnimi impulzi, ki jih oddaja skozi elektrode, pripomore k okrevanju in pripravi telo za športne in druge dejavnosti, prepreči večino športnih poškodb in poškodb na delovnem mestu ter izboljšuje kakovost življenja. Prenosno napravo PRS (Personal Recovery System) s pripadajočimi protokoli lahko uporabi vsakdo pred aktivnostjo in/ali po njej. MyARP pripravi telo na ponavljajoče se napore z zdravim raztezanjem, poveča učinkovitost delovanja mišic med dejavnostjo in pomaga, da si telo hitreje opomore po dejavnosti oziroma okreva po naporih.

Paketna ponudba velja do 21. 4. 2022. Prosimo kontaktirajte nas za rezervacijo in dodatne informacije.

Nastanitev

Bazni tabor / Base Camp
Planinska pot 12
4294 Križe

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...