Pojdi na glavno vsebino
Moj izbor

Glamping koča ob reki**

Uživajte v spokojnosti narave, v unikatni majhni koči na Gorenjskem, samo 20 kilometrov od Bleda. Zaspite ob šumenju bližnje reke, na leseni terasi na bregu reke se predajte sončnim žarkom in se namočite v vikinškem grelnem bazenu.

Koča je opremljena z notranjo in zunanjo kuhinjo, vsem kar potrebujete za bivanje, vključno z modularno savno, privatno plažo ob reki, grelnim bazenom in zunanjim kinom.

Glamping koča ob reki je bila zgrajena kot počitniški prostor v naravi in služi kot majhno, a udobno bivališče s sestavljivim pohištvom in udobnimi prostori, kjer se boste lahko sproščali in uživali med vašim bivanjem.

Za navdušence minimalizma in zunanjega bivanja vam Glamping koča ob reki nudi zunanjo kuhinjo, zunanji tuš, in kurišče. Na nabrežju reke pa lahko uživate na leseni terasi, ki je popovna za sončanje in poslušanje zvokov narave.

V koči se nahaja opremljena kuhinja, raztegljivo ležišče za dve osebi, kuhinjska miza (do 5 oseb), kopalnica, ki se lahko spremeni v improvizirano savno, notrnaji kamin pa bo poskrbel za toplino v zimskih mesecih in romantično vzdušje.

V zgornjem nadstropju je udobna spalnica za 2+1 oseb z manjšo omarico za shranjevanje osebnih stvari. Za udobno spanje pa bodo poskrbele visoko kvalitetne vzmetnice.

Kapaciteta: 5 ležišč

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...