Pojdi na glavno vsebino
Moj izbor

Apartma Metka***

Na začetku vasi Leše pri Tržiču se nahaja apartma s prečudovitim razgledom na Triglav, najvišjo slovensko goro, Brezje, kamor vodi romarska pot k baziliki Marije Pomagaj, okoliške hribe z Jelovico v ozadju, smrekove gozdove, polja in neokrnjeno naravo. Apartma je tudi odlična izhodiščna točka za mnoge kolesarke in pohodniške poti ter turistične znamenitosti po vsej Sloveniji.

V prostorsko razkošnem apartmaju, ki je opremljen z vsem kar nudi udobno bivanje boste našli mir in sprostitev, jutra in večeri s pogledi na jutranje meglice po dolini, z jutranjimi zarjami na vzhodu nad Kriško goro in ognjeno rdečimi večernimi zarjami, ko potone sonce za goro na obzorju pa so s pokrite terase nepozabno doživetje.

Apartma ima skupno z balkonom cca 100 m2 bivalne površine, pohištvo je izdelano iz masivnega naravnega smrekovega in češnjevega lesa. Prostori so svetli in dajejo občutek odprtosti, miru in sproščenosti. V apartmaju dominira dnevni prostor, kuhinja z jedilnico odprto na balkon s teraso in z razgledom po dolini in okolici.

Namestitev

Apartma ima spalnico s tremi ležišči in sobo z dvema ležiščema. Dodati je možno še štiri ležišča: tri v dnevnem in enega v jedilnem prostoru.

Na voljo je kopalnica s tuš kabino, pralni in sušilni stroj, toaletni prostori so ločeni. V dnevnem prostoru se nahaja klimatska naprava, TV in ležeči kamin, kjer se lahko zakuri na drva za hladnejše dni.

Dodatna ponudba

Na dvorišču je varovan parkirni prostor, varovana zelenica za otroke in vrtna lopa z nadstreškom za druženja, žarom in kolesarnico. Kolesa so na voljo tudi za izposojo.

Lastniki se ukvarjajo z EKO kmetijstvom, v času bivanja je gostom na voljo, na vrtu poleg hiše, voljo sezonsko sadje in zelenjava ter jajca iz domačega kokošnjaka.

V apartmaju je na voljo brezplačen brezžični internet.

Opombe

Govorijo angleško, nemško, hrvaško. Hišni ljubljenčki niso dobrodošli.

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...