Pojdi na glavno vsebino
Moj izbor

Apartma Metka***

Na vznožju pobočja Dobrče, “balkona Gorenjske”, v vasi Leše pri Tržiču, se nahaja apartma s prečudovitim razgledom na Triglav, najvišjo slovensko goro, na Brezje, kamor vodi romarska pot k baziliki Marije Pomagaj, na okoliške hribe z Jelovico v ozadju, na smrekove gozdove, polja in neokrnjeno naravo. Apartma je tudi odlična izhodiščna točka za mnoge kolesarke in pohodniške poti ter izlete do turističnih znamenitosti po vsej Sloveniji.

V prostorsko razkošnem apartmaju, ki je opremljen z vsem, kar potrebujete za udobno bivanje, boste našli mir in sprostitev. Jutra s pogledi na jutranje meglice po dolini in jutranje zarje na vzhodu nad Kriško goro in večeri, ko potone sonce za goro, na obzorju pa so ognjeno rdeče večerne zarje so s pokrite terase nepozabno doživetje. Zjutraj vas zbudi ptičje in petelinje petje ter mukanje kravic na sosednjem pašniku.

Apartma ima skupaj z balkonom cca 100 m2 bivalne površine, pohištvo je izdelano iz masivnega naravnega smrekovega in češnjevega lesa. Prostori so svetli in dajejo občutek odprtosti, miru in sproščenosti. V apartmaju dominira dnevni prostor, kuhinja z jedilnico odprto na balkon s teraso in z razgledom po dolini in okolici.

Namestitev

Apartma ima spalnico s tremi ležišči in sobo z dvema ležiščema. Dodati je možno še štiri ležišča: tri v dnevnem prostoru in enega v jedilnici.

Na voljo je kopalnica s tuš kabino, pralni in sušilni stroj, toaletni prostori so ločeni. V dnevnem prostoru se nahaja klimatska naprava, TV in ležeči kamin.

Dodatna ponudba

Na dvorišču je varovan parkirni prostor, varovana zelenica za otroke in vrtna lopa z žarpom in nadstreškom za druženja.

Gostom je občasno na voljo sezonsko sadje in zelenjava pridelana doma. Ves čas pa so na voljo sveža domača kokošja jajca iz pašne reje.

V apartmaju je na voljo brezplačen brezžični internet.

Opombe

Lastniki apartmaja govorijo angleško in srbo-hrvaško.
Hišni ljubljenčki niso dobrodošli.

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...