Pojdi na glavno vsebino
Moj izbor

LIFE Bike - kolesarska doživetja, ture, potovanja in dogodki

V LIFE Bike so navdušeni nad lokalnimi značilnostmi in čisto naravo, ki nas obdaja. Želijo navdušiti ljudi okoli sebe, da s kolesarskimi dogodivščinami in dogodki na prostem doživijo naravo in polno zaživijo življenje. Njihove kolesarske dogodivščine in dogodki so priložnost, da osvežite svoje dojemanje sveta in se povežete z ljudmi.

LIFE Bike so strastna ekipa kolesarjev, ki ustvarjajo in izvajajo edinstvena kolesarska doživetja. Predani so različnim oblikam kolesarjenja, kar jih polni in osrečuje. Za vas izvajajo kolesarske izlete, potovanja, delavnice, kolesarske dogodke ali vam preprosto pomagajo pri najemu kolesa.

Verjamejo, da je živeti na prostem, življenje dobro preživeto. Svojo strast do kolesarjenja in dogodivščin delijo že od leta 1998. Njihovo poslanstvo je zagotoviti edinstvene izkušnje, ki sobivajo z naravo, in so specializirani za avanturistične kolesarske ture, gorsko kolesarjenje, gravel kolesarjenje, e-kolesarjenje in kolesarske prireditve ter delavnice. Z več kot 20-letnimi izkušnjami strastno verjamejo, da kolesarske dogodivščine in trajnostni kolesarski dogodki naredijo svet boljši.

Ponosni so, da oblikujejo eno najboljših kolesarskih podjetij. Ustvarili so svojo zgodbo za ljudi, kot ste vi, in vas vabijo, da se nam pridružite za neverjetno kolesarsko izkušnjo.

Njihova ponudba kolesarskih kampov in delavnic ter adventure paketov:

  • MTB kolesarski camp; 6-dnevni gorsko-kolesarski kamp,
  • gorsko-kolesarske delavnice za začetnike in izkušene kolesarje,
  • enodnevni gorsko-kolesarski izleti na različnih lokacijah (Karavanke, Pokljuka, Jelovica, Dolina Soče...),
  • Karavanških 3000+; enodnevno druženje strastnih ljubiteljev enoslednic in doživetje gorskih planin v Karavankah,
  • dame na kolesu; enodnevno, že tradicionalno, kolesarsko druženje za ženske,
  • samo vodene (self guided) Trans Karavanke; 4-dnevna pohodna tura; Ljubelj - Prevala - Roblekov dom - Stol - Koča na Golici - Mojstrana,
  • družinske pustolovske počitnice (Family Adventure Holidays); 7-dnevni multi-activity program (soteskanje, rafting, dvodnevni pohod v hribe, športno plezanje, ...) primerno za družine z otroki.
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...